Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Oude hoeve met Tempelierstoren

MONBALEN
Prijs
€349.800
4 Neen Neen
Omschrijving

In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, tussen Bordeaux (150 km) en Toulouse (140 km). Op 20 km. van Agen ( TGV), tussen Villeneuve Sur Lot en Agen. Op 5 min. van een dorpje met winkelmogelijkheden, restaurants.
Algemene beschrijving

De plaatsen waar Tempeliers hun burchten bouwden waren altijd bijzonder, vooral een heel ver zicht en toch beschermd, daar konden ze hun schatten of archieven bewaren. Blijkbaar was deze burcht een plaats waar ze de archieven bewaarden. Dit kan men zien aan bepaalde tekens in de stenen gegraveerd.

Voor de familie die momenteel dit domein bezit was het domein een familiewoning en met de overblijfselen van het kasteel werd een woning opgetrokken et het gedeelte van de toren is gebleven. In het huis zelf zijn een aantal mooie elementen bewaard, deur- en vensteropeningen, balken, muren getuigen van de oude geschiedenis. Er is een keuken, eetkamer, living met open haard, een kelder in de rotsen gehouwen. Op het eerste verdiep vijf kamers en een badkamer. Via het eerste verdiep komt in in de achtertuin. Aanpalend aan het huis nog een schuur en bergplaats en centrale verwarming met fuel. Een prachtige tuin rond het huis en verder weiland en bos, in totaal 7,5 ha. Er zijn twee goeie bronnen.
Indeling huis ( 212 m²)

Hoofdhuis: Living met open haard ( 42 m²), eetkamer ( 25 m²), keuken ( 13 m²), slaapkamer ( 19 m²), slaapkamer ( 21 m², slaapkamer ( 21 m²), slaapkamer ( 10 m²), slaapkamer ( 20 m²), badkamer ( 7 m²).
Aanpalende schuur 90 m² met centrale verwarming voor het huis ( fuel)
Aanpalende oude wijnkelder ( 33 m²)
Ruines en oude Tempelierstoren
Terrein: 7, 5 ha
2 bronnen

Mogelijkheden

Dit domein kan perfekt ingericht worden als vakantiedomein. Voor permanente woning is er enige renovatie nodig om het komfortabel te maken, badkamers en keuken zijn niet meer van de tijd. Voor de liefhebbers van historie en natuur is hier een paradijs.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
route Route d'Agen
MONBALEN
Prijs
€349.800
Type
Woning
Beschikbaar vanaf
Bij akte
Ligging
Bosrand, Bosrijke omgeving
Oppervlakte grond
750.000,00m²
Bewoonbare oppervlakte
212,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
234,00KWh/m²/jaar