Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Landhuis Quercy Lot met 5 ha

Cahors
Prijs
€689.850
Neen Neen Neen
Omschrijving

Situatie
In Zuid-West Frankrijk, Lot, op 15 min. van Cahors, 1,15 h. van Toulouse, 2 min. van een dorpje met superette, bakker, restaurant, dokter, midden in de wijngaarden ( vins de Cahors).

Algemene beschrijving
Deze oude tyische woning uit de Lot werd volledig en met smaak gerenoveerd tot een comfortable permanente woning. Rustig gelegen op het einde van een kleine landweg en toch gemakkelijk bereikbaar. De ingang van de woning in de Quercy is typisch via een "Bolet Quercynois", een stenen trap naar het eerste verdiep. De benedenverdieping werd meestal gebruikt voor de wijnkelders en het vee. Een ruime living met open haard en houtkachel, een ruime keuken met aanpalend eetkamer en overdekt terras en verbinding naar de tuin. Op dit niveau een slaapkamer met badkamer en dressing. Op het eerste verdiep 3 slaapkamers met elk een badkamer. Het gelijkvloers is ingericht als biljardzaal en atelier, maar kan gemakkelijk verbouwd worden tot slaapkamer of studio. In de "bergerie" is een gastenverblijf met living-keuken, een slaapkamer en badkamer. Een gedeelte van dit gebouw is nog schuur. Tussen het huis en het gastenverblijf is het zwembad met poolhouse met overdekt terras, keukentje en technisch lokaal. Een mooie tuin met lavendel en cypressen en verder weiland en bos. Natuur rondom en wijdse zichten.

Indeling
Hoofdwoning 295 m²: salon met open haard 35 m², eetkamer 27 m², keuken 29 m², reserve, bureau, slaapkamer 18,4 m² met badkamer en dressing. Overdekt terras 29 m². Eerste verdiep: 3 slaapkamers met badkamer. Benedeverdieping: ruimte met biljardzaal 35 m², atelier, reserve. Centrale verwarming met gas en houtkachel.
Gastenverblijf 42 m²: leefruimte met eetkamer en keuken, slaapkamer, badkamer, terras. Centrale verwarming met gas.
Schuur 35 m²
Zwembad 5m op 10m met poolhouse 28 m² ( keuken, technisch lokaal, overdekt terras )
Terrein 4ha 98a 50 ca weiland, bos en waterput.
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om permanent te wonen met een familie, een kleine toeristische aktiviteit kan hier verder ontwikkelt worden. Het houden van paarden of andere dieren is hier ook goed mogelijk.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
Route de Toulouse
Cahors
Prijs
€689.850
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
Neen
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
127,00KWh/m²/jaar