Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Typische hoeve met zicht op de vallei van de Lot

LE TEMPLE SUR LOT
Prijs
€430.500
Neen Neen Neen
Omschrijving

Situatie
In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, op 5 min. van Temple Sur Lot, een dorpje aan de Lot gekend voor zijn waterleliemuseum, Temple Sur Lot. Op 25 km. van Agen, 45 min. van Bergerac, 140 km. van Bordeaux.
Algemene beschrijving
De stijl van deze hoeve is typisch voor de streek, een mengeling van witte kalksteen met rode baksteen. Gebouwd op een helling, is er een prachtig zicht over de vallei van de Lot. Op het gelijkvloers een mooie inkomsthal die toegang geeft naar een gezellige leefruimte met inbouw haardvuur. Aanpalend de keuken ( recent helemaal vernieuwd) en een bureau of kamer. Een overdekt terras is in deze streek één van de belangrijkste leefruimtes. Gelegen op het zuiden geniet men hier het hele jaar van een mild klimaat. Op het eerste verdiep vier slaapkamers en een ruime badkamer. In de benedenverdieping is een buanderie met wasmachine enz., een reserve, nog een slaapkamer met badkamer. Een ruimte voor de nieuwe centrale verwarming met wartepomp. Verder in de tuin een oude schuur met nieuw dak. In deze schuur is een atelier, een reservekamer, een technisch lokaal voor het zwembad en hier zijn nog tal van mogelijkheden. Aanpalend het terras met het zwembad. Rondom het huis een prachtige tuin met sierbomen, fruitbomen moestuin en een mooie oprijlaan met platanen.
Indeling
Hoofdwoning 175 m²: inkomsthal 15 m², living met inbouwhaard 42 m², keuken 12,5 m², kamer ( bureau of slaapkamer) 12 m². Eerste verdiep: 4 kamers en badkamer ( 12 m²). Benedenverdieping: buanderie, slaapkamer met badkamer, reserve, centrale verwarming. De meeste ramen zijn vernieuwd met dubbel glas.
Schuur: 360 m²: atelier, reserve, technisch lokaal zwembad, garage
Zwembad: 10m op 5m met terras
Terrein: 9773 m²
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een prachtige omgeving. Een kleine aktiviteit met "chambres d'hôtes" is hier mogelijk.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
route de Bordeaux
LE TEMPLE SUR LOT
Prijs
€430.500
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
Neen
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
143,00KWh/m²/jaar